Jaren hebben we er stiekem van gedroomd. Maanden hebben we er aan gewerkt. Weken hebben we op een antwoord gewacht. Nachten hebben we er wakker van gelegen.Maar soms komen dromen uit en wint de aanhouder want - Hij komt:

*MORRISSEY zal op donderdag 4 augustus* voor het eerst (als solo-artiest) op een Belgisch festivalpodium staan, in een *exclusieve show voor België, Frankrijk en Luxemburg!* /Well you don't need to look so pleased/.

De voorverkoop voor 4 augustus (met naast Morrissey o.m. ook 2MANYDJS LIVE en GOGOL BORDELLO) start meteen, via *www.lokersefeesten.be* <http://www.lokersefeesten.be>.

Tickets en abonnementen

Vanaf nu kan je dus *voor alle 10 onze dagen tickets* bestellen via www.lokersefeesten.be <http://www.lokersefeesten.be>, of via de filialen van Media Markt: Hasselt, Antwerpen, Oostakker (Gent), Roeselare, Oostende en Brussel St-Pieters Leeuw.

Sinds vorige zaterdag kan je ook een *abonnement* kopen, waarmee je met één bandje 10 dagen aan een stuk binnen en buiten mag. De verkoop hiervan verloopt zeer vlot, dus wacht zeker niet te lang!
Enkel te koop in Lokeren, bij Dranken Van Eetvelde.. Online aankopen of reserveren is niet mogelijk!

Morrissey      


    MORRISSEY (4 AUG)

Steven Patrick Morrissey wordt door zijn publiek als een halfgod op handen gedragen omwille van de kleur en intensiteit die hij de wereld van de populaire muziek schonk. Tussen 1982 en 1987 schreven de flamboyante zanger en gitarist Johnny Marr bij The Smiths tientallen nummers die het bestaan van ontelbare tieners zin gaven. Kiezen is verliezen maar nummers als 'What difference does it make?', 'Heaven knows I'm miserable now', 'William, it was really nothing', 'This charming man', 'Panic', 'Ask', 'Shoplifters of the world unite', 'Girlfriend in a coma', 'Last night I dreamt that somebody loved me' en 'There's a light that never goes out' staan in ons collectief geheugen gegrift. Live stonden The Smiths bij ons maar één keer op een (festival)podium. Op het reeds lang ter ziele gegane 'Breekend Festival' speelden ze op 22 april 1984 11 nummers. Met het aantal muziekfans die beweren dat ze erbij waren, kan je een ondertussen een wereldstad bevolken.

In 1988 ging Morrissey solo en bracht hij sindsdien 9 studio-albums, een veelvoud aan ijzersterke singles, live-albums en compilaties uit. De meest recente compilatie 'Very Best of Morrissey' is sinds 25 april legaal op vinyl, cd en dvd te koop. Deze zomer gaat hij op tournee doorheen de UK en speelt hij er ook op twee festivals: Glastonbury en Hop Farm, alvorens op 4 augustus de Lokerse Feesten aan te doen. In tegenstelling tot in één van zijn gekende songs ('Everyday is like Sunday'), belooft het die dag geen grijze avond te worden. Steven Patrick is immers de enige 'vriend' waarvan we het niet haten dat hij succes heeft.

www.true-to-you.net <http://www.true-to-you.net>

*Songs To Learn And Sing*: alles.


    TICKETS & ABONNEMENTEN

*Tickets* koop je via www.lokersefeesten.be <http://www.lokersefeesten.be>, of via de filialen van Media Markt: Hasselt, Antwerpen, Oostakker (Gent), Roeselare, Oostende en Brussel St-Pieters Leeuw.

*Abonnementen* Koop je bij Dranken Van Eetvelde <http://www.drankenvaneetvelde.be> (cash betalen)
Geen online verkoop of reservaties! Beperkt aantal, dus snel zijn! Prijs: 100 euro.
Een abonnement geeft 1 persoon elke dag toegang tot ons terrein. Het abonnement kan je niet doorgeven of 'opsparen'.

       

Het programma tot nu toe

Het volledige programma maken we heel binnenkort bekend, samen met wie om exact hoe laat speelt. We kunnen je wél al meegeven dat we elke avond starten om 20 uur (31 juli: 18 uur), en eindigen om 2.30 uur.

VRIJDAG 29 JULI

- GOOSE
- KELIS
- PRIMAL SCREAM present SCREAMADELICA Live
- DAS POP

       

ZATERDAG 30 JULI

- O.M.D.
- ROGER DALTREY performs THE WHO's TOMMY
- DAAN 'Simple'
- DJ (nog niet bekend)

       

ZONDAG 31 JULI

- SOULFLY
- DREAM THEATER
- CHANNEL ZERO
- THIN LIZZY
- THE DATSUNS

MAANDAG 1 AUG

- ERYKAH BADU
- JAMIE LIDELL
- SELAH SUE
- DJ (nog niet bekend)

       

DINSDAG 2 AUG

- THE SUBS
- TRIGGERFINGER
- KYUSS LIVES!
- AIRBOURNE

       

WOENSDAG 3 AUG

- OZARK HENRY
- JOE COCKER
- BART PEETERS
- DJ (nog niet bekend)

DONDERDAG 4 AUG

- 2MANYDJS Live
- MORRISSEY
- GOGOL BORDELLO
- Wordt nog aangevuld

       

VRIJDAG 5 AUG

- PAOLO NUTINI
- ROBERT PLANT & THE BAND OF JOY
- GABRIEL RIOS
- NORTH-MISSISSIPPI ALLSTARS DUO
- DJ (nog niet bekend)

       

ZATERDAG 6 AUG

- ARSENAL
- INTERPOL
- SHARON JONES & THE DAP-KINGS
- Wordt nog aangevuld

ZONDAG 7 AUG

- SCISSOR SISTERS
- HOOVERPHONIC
- Wordt nog aangevuld